Skip to main content
Cartell campanya

PRIMERA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ DE COMERÇ «BAIX PENEDÈS ACTIU 2021»

EL CONSELL COMARCAL PRESENTA LA PRIMERA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ DE COMERÇ «BAIX PENEDÈS ACTIU 2021»

Paral.lelament s’impulsarà un nou pla d’ocupació de locals buits i recuperació de l’activitat comercial als municipis participants.

30 de novembre de 2021. Aquest matí s’ha presentat la primera campanya de dinamització de comerç comarcal impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès dins el Pla de Reactivació Econòmica 2021, que ja finalitza. Amb el títol Baix Penedès: Tot el que necessites i més aquesta campanya d’àmbit comarcal i local, està subvencionada pel Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya dins el programa de suport de projectes per a l’activació comercial a municipis amb alta dependència turística, i es durà a terme al mes de desembre amb activitats de promoció i dinamització a 9 municipis en què els ajuntaments cofinancen activitats i materials de promoció. 

Els municipis participants son 9: l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, Calafell, Cunit, la Bisbal del Penedès, Masllorenç, Santa Oliva i el Vendrell que realitzaran activitats per dinamitzar el comerç local durant les properes setmanes dins aquesta campanya, i s’informarà a les xarxes socials del Consell Comarcal i als ajuntaments.

Des del Consell Comarcal, s’ha coordinat la campanya i s’ha realitzat la imatge corporativa que avui es presenta i una campanya de promoció i difusió a xarxes socials per donar a conèixer la campanya, els comerços i la comarca, i s’han coordinat les accions de material de promoció i activitats de promoció per a la dinamització del comerç.

El conseller d’ocupació Christian Martínez ha destacat: “El Baix Penedès té un gran atractiu i potencialitats, i per això, convidem a tothom a venir, comprar i conèixer la nostra oferta, que és variada i de qualitat. Per això la campanya porta el títol «Baix Penedès: Tot el que necessites i més». 

El cost de la campanya serà de 15.000 €, i la subvenció rebuda del CCAM és de 12.397 €. També es realitzarà un estudi per  definir un pla d’ocupació de locals buits i propostes per a la recuperació de l’activitat comercial als municipis de l’Arboç, Bellvei i Santa Oliva. Amb un cost de 14.000 € i subvenció del CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) de 7.000 €.

L’organització i coordinació de la campanya ha anat a càrrec dels tècnics del Pla de Reactivació Econòmica del Baix Penedès. El Pla de Reactivació Econòmica, és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu .

Image removed.

11/30/2021