Skip to main content

BENVINGUDA DEL PRESIDENT

Us donem la benvinguda al web corporatiu del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El Baix Penedès és una comarca atractiva per ser visitada i per viure-hi. Aquí va néixer Pau Casals, músic eximi de fama internacional i ferm demòcrata. En el seu honor, cada estiu celebrem el Festival Internacional de Música. Aureli Maria Escarré, Apel·les Fenosa, Àngel Guimerà, Josep Cañas, Carles Barral, Marta Mata, Andreu Nin, Pep Jai o Joan Perucho són algunes de les personalitats més recordades i vinculades a la nostra comarca.

Situada entre Barcelona i Tarragona, i amb una bona comunicació per carretera i ferrocarril, al Baix Penedès hi trobareu qualitat de vida. Amb una oferta turística i gastronòmica important, podreu gaudir de platges de gran qualitat i ports esportius, de centres de talassoteràpia i establiments termals, podreu practicar golf, tenis o cicloturisme i tindreu la possibilitat d'assistir a importants representacions de la cultura tradicional popular. Al Baix Penedès hi ha una significada presència de població internacional. Aquest fet i la proximitat a Barcelona han estat causes de l'espectacular creixement de població de la comarca, que ja supera els cent mil habitants. Tothom que ens honori amb la seva visita o desitgi integrar-se a la nostra comunitat hi serà benvingut.

Us convido a utilitzar aquesta pàgina web amb la seguretat que hi trobareu informacions i serveis que us seran d'utilitat.

Ramon Ferré Solé