Can Marlès és un celler de producció ecològica dins d’una finca de 300 ha, una vall que envolta i acarona amb les seves muntanyes les nostres vinyes i unes masies d’enoturisme d’alt nivell. L’any 2005 vam començar la vinificació de tres vins monovarietals que any rere any han evolucionat en qualitat, amb bótes de roure Allier, i han sigut premiats per diferents estaments com el tastavins del Penedès, Gilbert & Gaillard o Catavinum World Wine en diferents edicions.
Els territoris del Montmell són idonis per a la vinya, per la seva terra calcària i argilosa, que aporta molts nutrients, aconseguint fins i tot no afegir cap sucre als nostres vins al final del procés.
A una alçada de 540 m, Can Marlès elabora quatre vins monovarietals: Sauvignon blanc, Chardonnay, Ull de llebre i un rosat molt especial també 100% Ull de Llebre, i finalment un escumós Clàssic Penedès amb un envelliment de 19 mesos que el converteix en un reserva d'alta qualitat, fet exclusivament de les varietats Sauvignon Blanc i Chardonnay.
A Can Marlès són amants absoluts del nostre paratge, de la seva bellesa i naturalitat, i per poder ensenyar-lo al món hem posat en marxa un projecte de restauració de la Masia Catalana, en l'àmbit històric i patrimonial de preservació, convertint-les en masies d'enoturisme rural exclusives, i aixecades sobre les seves pròpies pedres, fusta i tova catalana. Celler Can Marlès està sota el paraigua de Vinya Celler Masia, una associació exclusiva per a cellers de petita producció que defenem el producte autèntic de la zona d'alta qualitat i elaboració amb raïm propi de les seves vinyes. Si ens vénen a visitar, no deixa indiferent a ningú el nostre ramat d'alpaques que volten entre vinyes… un paratge espectacular.