El projecte Un Sol Cel comença sense celler l'any 2012, amb les paraules equilibri i respecte com a lema. Vinificant el seu raïm xarel·lo de vinyes pròpies del Pla de Mar, en diferents cellers d'amics durant 4 anys.
L'any 2016 amplia aquestes vinyes amb una finca incrustada a la muntanya d'Albinyana. Ceps vells en vas i diferents varietats en una finca preciosa però molt abandonada, agafada a rabassa.
Una finca que es recupera aplicant una agricultura de màxim respecte per les vinyes i el sòl calcari que les sustenta. Tenint també molta cura amb la fauna i flora que les habiten, i tot el seu entorn en general, recuperant així un espai del Baix Penedès.
Al mateix any aconsegueix tenir el seu propi celler a Les Peces, on pot començar a vinificar les diferents varietats que cultiva amb més tranquil·litat. Respectant al màxim la fruita que procura i fent uns vins que les reflecteixin.
Són uns vins amb molta personalitat i personals, doncs ell és l'implicat en totes les fases: agricultura, vinificació, disseny, venda…