Skip to main content
Cartell

CURSOS DE CATALÀ (CPNL) DEL PRIMER TRIMESTRE (GENER-MARÇ 2022)

Ja està tot a punt per a la inscripció dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística del segon trimestre (gener-març 2022)

Les proves de col·locació, que són un pas previ, es poden demanar fins al 10 de desembre i la inscripció del nou període de cursos és del 16 al 21 de desembre. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements. Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, es poden sol·licitar fins al 10 de desembre. La inscripció dels cursos d'hivern tindrà lloc del 16 al 21 de desembre i estarà marcada per l'ampliació de l'oferta dels cursos presencials. L'objectiu és facilitar l'ús oral del català entre els alumnes dels primers nivells d'aprenentatge. 

 

La inscripció es fa en línia i tota la informació per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és al web del CPNL: cpnl.cat/inscripcions.

Les persones interessades a obtenir més informació o resoldre dubtes es poden adreçar al Servei de Català del Baix Penedès (977 15 71 75 - baixpenedes@cpnl.cat).

 

Més informació sobre les inscripcions: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/noticies/26623/continuen-les-proves-de-col-locacio-per-als-cursos-de-gener-a-marc-del-2022

 

 

11/26/2021