Skip to main content
211005_Perin.jpg

ACCIONS DE FORMACIÓ PEL COMERÇ DEL BAIX PENEDÈS ON-LINE

EL Consell Comarcal presenta accions de formació pel comerç del Baix Penedès on-line

Dins el programa Pla de Reactivació Econòmica del Baix Penedès, avui el conseller comarcal de Promoció Econòmica Miguel Ángel Perín, ha presentat noves accions impulsades des d’aquesta Àrea adreçades al sector de comerç del Baix Penedès:

«Presentem 6 sessions formatives que es realitzaran durant el mes d’octubre adreçades als comerços de la comarca, en 2 accions diferents de 3 sessions cadascuna d’elles.

La primera consta de 3 càpsules formatives realitzades per la consultora del programa del Pla de Reactivació Econòmica IESTQM que es trobaran a la web del Consell Comarcal, a càrrec del Dr. Alexis Bañón i es centren en mostrar als comerciants quins són els valors diferenciadors i de supervivència del comerç tradicional. Es presentarà una càpsula cada setmana a partir de demà, i setmanalment durant 3 setmanes (els dies 6, 13 i 20 d’octubre) al web www.ccbp.cat.

La segona acció formativa anirà a càrrec de l'empresa de digitalització de pymes, autònoms i emprenedors Misoluzion. S’impartiran 3 cursos de 2 hores de durada, a càrrec del docent Carlos González, els dies 14, 21 i 28 d’octubre en horari de les 15 a les 17 hores. Caldrà posar-se en contacte amb el Consell Comarcal prèviament al correu plareactivacio@baixpenedes.cat per fer una inscripció i rebre l’enllaç a cada una de les sessions formatives.

Aquestes accions són gratuïtes. Per a qualsevol informació adreçar-se al correu electrònic plareactivacio@baixpenedes.cat»

El Pla de Reactivació Econòmica, és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu.

Podeu seguir la sessió de la primera formació al següent enllaç: https://youtu.be/lsrGkkyDZ10

2021_eractivaciook_1.png
10/05/2021