Skip to main content
211020_Innova1.jpg

VIII CONCURS DE GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ (EN FORMAT PRESENCIAL I STREAMING)

VIII Curs de Gestió de la Innovació.

El Consell Comarcal del Baix Penedès us informa que els propers 2, 11, 19, 26 i 29 de novembre tindrà lloc el VIII Curs de Gestió de la Innovació.

Les sessions començaran a les 17.00h i es duran a terme en format híbrid. En streaming i presencial amb aforament limitat a l'Aula 2.3 de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV.

Sessions

  • Dimarts 2. "Per què invertir en R+D i la innovació en l'empresa?" - Dr. Agustí Segarra (Catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili).
  • Dijous 11. "Innova tecnològicament amb menys risc. Vigilar l'entorn" - Sr. Joan Sansaloni (Responsablede la Unitat de Propietat Industrial i Intel·lectual. Innovació i Transferència tecnològica ACCIÓ).
  • Divendres 19. "Estratègia d'innovació. Com superar l'era post-Covid-19" - Dr. Pep Orellana (Doctor en Bioquímica per la Universitat de Barcelona i Consultor d’innovació oberta a l’agència SDLI)
  • Divendres 26. "Reptes, preguntes i certeses sobre Innovació: Com serà (la nostra vida) en el 2025?" - Sr. J. Carlos Andrés (Consultor a MKT, Innovation, Storytelling. Professorassociat a ESCI-UPF)
  • Dilluns 29. "Com implantar un programa d'innovació a tota l'empresa" - Dr. Enric Barba (Doctor en Enginyeria de Telecomunicació per la UniversitatPolitècnica de Catalunya)

Es requereix inscripció prèvia a l'enllaç : http://events.urv.cat/go/cursgestioinnovacio8

10/20/2021