Skip to main content
Un moment de la concentració

SUPORT DELS ALCALDES A LES DEMANDES DELS TREBALLADORS DE L'HOSPITAL

Els alcaldes del Baix Penedès donen suport a les demandes dels treballadors de l’Hospital Comarcal del Vendrell

S’han concentrat juntament amb desenes de sanitaris per denunciar la precarietat i la falta de recursos

Dimecres 16 de febrer de 2022. La majoria d’alcaldes de la comarca han assistit per donar suport a la concentració de treballadors i sanitaris que ha tingut lloc aquest matí davant del centre hospitalari per denunciar la precarietat laboral i la manca de recursos amb la que han de treballar diariament.

El president del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de l’Arboç Joan Sans, ha assegurat que tot i entendre que la pandèmia ha trasbalsat la sanitat pública, la comarca del Baix Penedès no es mereix un servei sanitari tan deficient. Per això des del Consell fa temps que reclamem un augment de la plantilla i sobretot l’ampliació, d’acord amb l’augment de població que ha tingut el Baix Penedès, de l’Hospital Comarcal.

Els sanitaris, que ja fa temps que protesten, avisen del col.lapse assistencial que pateix el centre degut a la reduïda plantilla de què es disposa i a una manca de recursos que obliguen, en moltes ocasions, a treballar en condicions precàries. Aquestes circumstàncies ja fa temps que estan afectant la qualitat del servei sanitari que es dona als ciutadans del Vendrell i la comarca.

 

02/16/2022