Skip to main content
211008_novesoportunitats2.jpeg

SUBEVENCIONS PER PROJECTES, NOVES OPORTUNITATS DE NEGOCI

Subvencions per projectes de desenvolupament de noves oportunitats de negoci

El Consell Comarcal del Baix Penedès us informa que el Departament d’Empresa i Treball ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions destinades a projectes de desenvolupament de noves oportunitats de negoci.

Té per objectiu acompanyar les empreses en la cerca de noves oportunitats i ho fa subvencionant la realització, per part dels proveïdors acreditats que té ACCIÓ, d'un pla de negoci per desenvolupar una nova oportunitat de negoci identificada per l'empresa en el seu pla estratègic, publicats en l’annex 1 de la resolució.

La quantia de les subvencions serà de com a màxim del 75% de la despesa subvencionable del projecte acceptada, amb un màxim de 30.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds anirà des de les 09:00 hores de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC fins a les 14:00 hores del dia 22 de novembre de 2021. Les sol·licituds s'han de presentar segons el model disponible a Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).

Per a més informació consultar el DOCG al següent enllaç: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=911633

2021_eractivaciook.png

 

10/08/2021