Skip to main content
Imatge de la reunió

Primera reunió del CCGG amb la participació d'entitats de 12 municipis del Baix Penedès

Primera reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran amb la participació d'entitats de 12 municipis del Baix Penedès

El CCGG és un òrgan de consulta i de participació que té l’objectiu d’articular públicament les demandes de la gent gran de la comarca.

 

Dilluns 27 de juny de 2022. 

El passat divendres dia 17 de juny es va reunir, per primera vegada després de 2 anys, el Consell Consultiu de la Gent Gran (CCGG), on hi ha representants de totes les associacions de gent gran del Baix Penedès. La reunió comptar amb la participació del President del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, i del Conseller comarcal de la gent gran Francisco Rocha a més de les tècniques referents de l'àrea. Tots dos van destacar la necessitat de comptar amb aquest òrgan que articuli i doni més visibilitat al col.lectiu de la gent gran.

En aquesta primera reunió hi van participar representants d’entitats de la tercera edat de 12 municipis de la comarca. La comissió executiva va presentar el pla de treball que volen dur a terme en aquest mandat, amb una clara voluntat de reactivar i ampliar aquest òrgan que ha de vetllar per donar veu i defensar els drets del col.lectiu de la gent gran de la comarca.

Per això, es va exposar acordar d’ampliar la comissió executiva amb nous membres i fer que el CCGG esdevingui un referent alhora de fer arribar les reivindicacions, opinions i dubtes, per part de la gent gran, als encarregats de gestionar les polítiques de la comarca del Baix Penedès. 


Des de la Comissió Executiva es fa una crida a totes les entitats i associacions de la gent gran de la comarca  legalment constituïdes a sumar-se al Consell Consultiu de la Gent Gran per tal de potenciar i de canalitzar tots els aspectes que tenen relació amb les persones grans i les associacions de la comarca.

06/27/2022