Skip to main content
210127_poligon2.jpg

NOVES SUBVENCIONS A PROJECTES INDUSTRIALS

Noves subvencions de suport a projectes de reindustrialització i projectes d'inversió del sector industrial i de serveis a la producció

El Consell Comarcal del Baix Penedès us informa que el Departament d’Empresa i Treball ha aprovat les bases per a la concessió d'ajuts de suport a projectes de reindustrialització i nous projectes d'inversió del sector industrial i de serveis a la producció, publicats en els annexos 1, 2, 3 i 4 de la resolució.

Per tal d'ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia sobre el Valor Afegit Industrial s'han de reorientar els instruments de suport a l'empresa i donar respostes adequades a aquest agreujament, facilitant la inversió empresarial, per dinamitzar l'economia i crear llocs de treball.

L'import màxim d'aquesta convocatòria és de 9.039.629,41 euros. En cas que, un cop avaluades les sol·licituds, hi hagi sobrant en una de les línies aquest es podrà aplicar a l'altra línia regulada per les mateixes bases reguladores.

El termini per sol·licitar la subvenció és del 21 de setembre al 31 d'octubre de 2021. Per a més informació consultar el DOGC

 

09/11/2021