Skip to main content
Foto amb una de les tècniques, el conseller i el coordinador

Nou conveni de col.laboració per l’ocupació entre ajuntaments i el CCBP

Nou conveni de col.laboració per fomentar l’ocupació entre diversos ajuntaments i el Consell Comarcal del Baix Penedès

Es va aprovar per unanimitat en el darrer Ple del Consell Comarcal  celebrat el dimecres 23 de març.

 

Dimecres 6 d’abril de 2022. En el marc del nou Conveni de col·laboració i cooperació entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i diversos ajuntaments de la comarca per a l'assistència tècnica municipal en l'àmbit del foment de l’ocupació (ATMFO), els Ajuntaments d'Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Cunit, el Montmell, Sant Jaume dels Domenys, i Santa Oliva rebran assistència tècnica en matèria de foment a l’ocupació per tal de prestar servei als seus ciutadans.

 

Així, el proppassat 1 d'abril es va posar en funcionament un nou servei d’orientació i assessorament laboral que crearà nous punts d’atenció municipal, sota la coordinació de l’àrea d’ocupació del Consell Comarcal. Aquest nou servei es fonamenta en un servei d’atenció tècnica professional i presencial “in situ” a cada municipi participant, en un àmbit on és essencial un treball professional continuat i específic destinat als ciutadans desocupats, i a aquells en cerca de millora de feina. Específicament, es treballarà en l'orientació laboral i en la millora de l’ocupabilitat de les persones que ho necessitin. 

 

El conseller d'ocupació Christian Martínez, ha remarcat que aquest servei és una mostra més del treball conjunt entre els Ajuntaments i el Consell comarcal per millorar l'ocupabilitat al Baix Penedès i permetrà a les persones desocupades dels municipis participants disposar de noves eines que li siguin d'utilitat per trobar feina.

 

04/06/2022