Cal Lluïsot es troba a Bonastre. Es tracta d'una masia damunt d'un turonet, orientada a migdia i arrecerada dels vents freds de Mestral. Des de dalt, en un primer terme tenim davant la vall i el poble de Bonastre, i una mica més enllà, reüllem la Mar Mediterrània entremig del Barranc de l'Aguilera. El celler és dins el poble, al soterrani de la casa familiar. Aquells vells “cups”, d'antuvi plens de vins, han esdevingut sales plenes de dipòsits, botes, ampolles...
De tradició familiar, sempre han elaborat el seu vi, l'oli i el vinagre per a consum propi. Ara, segueixen cultivant la vinya i l'olivera, però de forma ecològica, i gestionen el celler seguint la biodinàmica. El vi que s'elabora és natural, tal com ens l'ofereix la vinya. Als seus camps hi podeu trobar des de varietats tradicionals (Macabeu, Parellada, Garnatxa Blanca i/o Negre...) a d'altres importades (Syrah, Merlot, Chardonnay...), recuperades (Sumoll, Vinyater o Pansa Valenciana...) interessants (Trepat, Moscatell...), d'altres oblidades a la comarca (Monastrell Cartoixà Vermell, Samsó o Carinyena), o fins i tot un petit jardí de varietats curioses (Fumat, Bobal, Moscatell del País...). En total són més de 40 varietats diferents.
A més, el Celler Call Lluïsot organitza diverses activitats d'agroturisme: Podeu passejar per les vinyes, tastar diferents productes de la casa, com el vi, l'oli, el vinagre, els escumosos, les misteles o els moscatells, i maridar-los amb els productes de la terra de qualitat i proximitat, així com veure i participar al "ritual" de la calçotada.