El celler de Sant Jaume dels Domenys va ser construït pels socis de la cooperativa a finals de la dècada de 1950, i inaugurat l'any 1961. Amb el temps, aquest celler ha ampliat la seva capacitat productiva per tal de donar millor servei als clients de l'entitat. En aquest sentit, l'any 1997 es van instal·lar quinze tancs de 1.000 Hl. i vuit tancs de 3.000 Hl., per a augmentar la capacitat d'emmagatzematge de les instal·lacions.
L'any 2003 es va adquirir una centrífuga per a la clarificació del most i la filtració del vi. El 2006 es va equipar el laboratori amb un autoanalitzador infraroig mig, ultraviolada i visible, per analitzar el vi i el most i conèixer, ràpidament i de forma segura, la qualitat de les mostres. El 2007, per a perfeccionar el producte acabat i donar un millor servei als clients, es va instal·lar una planta d'estabilització en continu. L’any 2009 es van instal·lar 4 tancs més de 3.000 Hl. cadascun.
Finalment, l’any 2012 les façanes del celler han estat rehabilitades. Amb aquesta lleu remodelació, aquest espai ara compta amb una imatge més actual i corporativa.
Al celler de Sant Jaume dels Domenys s'elaboren els vins Gorg del Glaç Chardonnay Muscat (blanc), sota la DO Penedès, i també el Capvespre blanc de la DO Catalunya.
Un celler amb les últimes tecnologies:
Centrífuga per a la clarificació del most i la filtració del vi
Autoanalitzador infraroig mig, ultraviolada i visible
Planta d’estabilització en continu
Més de 15 milions de litres de capacitat