Skip to main content
Actuació al torrent de la Bisbal

Finalitza el Pla de Foment de l'Ocupació del Baix Penedès 2021

Finalitza el Pla de Foment de l'Ocupació del Baix Penedès 2021

Aquest pla d’Ocupació de la Diputació de Tarragona, en col·laboració via conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha tingut per objectiu ocupar a un total de 5 persones en situació d'atur.

Dilluns 13 de juny de 2022. El passat divendres es va fer l’acte de cloenda a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès del Pla de Foment de l’Ocupació 2021 que ha ocupat un total de 5 persones en situació d'atur. Durant 6 mesos, han realitzat tasques de brigada forestal: neteja de torrents, desbrossament de vials, camins i zones públiques, neteja de zones perimetrals als municipis i sota-boscos. Aquestes tasques s’han realitzat en 5 municipis de la comarca: Albinyana, la Bisbal del Penedès, Calafell, Cunit i El Vendrell. Els municipis han posat a disposició la maquinària necessària i han marcat les àrees de millora municipal.

Durant la jornada de clausura s’ha fet una avaluació dels participants a càrrec del tècnic de la Unitat d'Ocupació de l'Àrea de Recursos Humans d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació Roberto Piñol, conjuntament amb la tècnica d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès, que ha realitzat la coordinació del calendari i desenvolupament de les tasques.

3 de les 5 persones participants en aquest Pla ja estan en procés d'incorporació en nous llocs de feina, i la resta seguiran formant-se per continuar millorant les seves competències per a l'ocupació. Els ajuntaments participants en aquest pla es mostren molt satisfets amb la feina realitzada i amb la millora en general de l'entorn on han desenvolupat les tasques davant de la campanya forestal.

Grup participant

 

06/13/2022