Skip to main content
Imatge representativa per mantenir l'anonimat

Finalitza amb èxit el cicle de xerrades “5 Pinzellades per compartir i repensar l’inici de la criança”

Finalitza amb èxit el cicle de xerrades “5 Pinzellades per compartir i repensar l’inici de la criança” de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Penedès

Organitzades conjuntament amb l’Ajuntament de Cunit, ha estat una experiència molt enriquidora aconseguint una gran implicació de les famílies participants.

 

Dimecres 29 de juny de 2022. 

El passat 15 de juny va tenir lloc l’última de les cinc xerrades sobre criança adreçades a famílies amb infants de 0 a 3 anys i/o mares embarassades.

Durant cinc setmanes consecutives de trobades setmanals a la sala d’actes de la biblioteca municipal Marta Mata de Cunit, s’ha generat un espai de debat i reflexió sobre les bases de la criança responsiva, i les famílies assistents han pogut expressar les seves preocupacions i angoixes.

Des del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS Famílies) de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès es valora molt positivament l’activitat i l’experiència adquirida, i per la gran implicació de les famílies en aquests tallers per repensar i reflexionar sobre la criança. Al llarg d’aquestes setmanes han evolucionat els discursos de les participants modificant la mirada cap als infants. 

S’han pogut beneficiar del projecte un total de 9 famílies. Hi han assistit famílies amb infants amb edats des dels 7 mesos fins als 3 anys.  Les participants hi han assistit a través de diferents fonts de derivació: pediatria, llar d’infants «El trenet» de Cunit i de l’EBAS de Cunit.

 

06/29/2022