Skip to main content
presentació e-bike Penedès

ES PRESENTA L’E-BIKE TOUR ANOIA-PENEDÈS, UNA RUTA QUE UNIRÀ ELS PAISATGES I LA GASTRONOMIA DE L’ANOIA I EL PENEDÈS

ES PRESENTA L’E-BIKE TOUR ANOIA-PENEDÈS, UNA RUTA QUE UNIRÀ ELS PAISATGES I LA GASTRONOMIA DE L’ANOIA I EL PENEDÈS

La proposta esportiva i turística tindrà lloc els dies 13 i 14 d’abril i permetrà descobrir el territori realitzant una ruta en bicicleta elèctrica amb diverses degustacions.

 

El divendres 23 de febrer, es va fer la presentació de l’E-Bike Tour Anoia-Penedès, una nova ruta cicloturística que neix de la suma de l'E-Bike Day del Penedès i l'E-Bike Tour de l'Anoia, dos esdeveniments esportius de turisme actiu i de descoberta del paisatge i de la gastronomia del territori que després de quatre edicions es fusionen per oferir una experiència més complerta.

L’E-Bike Tour Anoia-Penedès es durà a terme els dies 13 i 14 d’abril i presenta un viatge d’anada i tornada entre Igualada i Cunit per descobrir els paisatges, la gastronomia i el patrimoni de les comarques de l’Anoia, el Penedès i el Baix Penedès. Un viatge que es farà en bicicleta elèctrica i transportarà als ciclistes participants des dels boscos de l’interior fins al mar Mediterrani. Es tracta d’un ruta esportiva i de turisme actiu on es podran degustar diversos vins i caves, oli d’oliva i la cuina tradicional dels diferents punts per on passa la ruta.

La presentació de l’E-Bike Tour Anoia-Penedès ha comptat amb les intervencions de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Angès Ferré, el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casanyas, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerisas, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch i del Conseller de Cultura del Consell Comarcal del Baix Penedès, Josep Ràfols.

 

Una ruta de 155 km en dues etapes i diverses parades per descobrir la gastronomia del territori

 

L’E-Bike Tour Anoia-Penedès es realitzarà en 2 etapes, una primera d’Igualada a Cunit de 85km, i una segona de Cunit a Igualada de 70km. Camins entre vinyes, senderons, muntanyes i valls configuraran aquest recorregut de 155km apte per tot tipus de e-bikers que estiguin disposats a nodrir-se de la màgia d’aquesta part de Catalunya.

Durant el recorregut,  l'E-bike Tour Anoia-Penedès oferirà diverses parades per carregar energia i també la bateria de les bicicletes elèctriques, on es realitzaran diverses degustacions.

En la primera etapa es farà parada i fonda a la Bisbal del Penedès, on a banda de poder carregar les bateries s’oferirà un menú amb els seus millors productes amb, hamburguesa de pollastre a la catalana, i escabetx de tonyina amb oli de taronja del restaurant Ull de Llebre, coca enramada de La Bisbal del Penedès de la pastisseria Mago, crema catalana d’oli d’oliva verge extra Torclum del restaurant Vell Papiol, cava rosat del celler Domenys i coca de forner del forn de les escales de la Bisbal.

Un cop arribats a Cunit, al davant del mar es podran degustar diverses tapes dels restaurants del municipi acompanyats de vins i caves del Celler Domenys de Sant Jaume dels Domenys.

La segona etapa començarà en el mateix punt davant del mar, amb un recorregut diferent al d’anada per conèixer altres municipis d’aquest territori. La primera parada serà a Lleger, nucli del terme municipal de Sant Jaume dels Domenys on es farà un tast de vi i de fruits secs del municipi. En aquest cas, la parada i fonda per dinar i carregar bateries serà a Guardiola de Font-Rubí ja entrats a l’alt Penedès. Des d’allà es reiniciarà la ruta per tornar a Igualada després de passar per Sant Quintí de Mediona, la Torre de Claramunt i Carme.

Per apuntar-vos podeu accedir al web ebiketour.es

03/22/2024