Skip to main content

Es presenta el Passaport Baix Penedès per descobrir la comarca

El Consell Comarcal del Baix Penedès i l'agrupació de productors Terra i Taula presenten el Passaport Baix Penedès per descobrir la comarca

El passaport pretén facilitar el descobriment de la comarca als turistes i també als mateixos baixpenedesencs a través de les propostes dels integrants de Terra i Taula, cuiners i productors del territori.

Dilluns 28 de novembre de 2022. L'Àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat avui conjuntament amb Terra i Taula, la unió de cuiners i productors del Baix Penedès, el passaport Baix Penedès de Terra i Taula. Es tracta d’una proposta enogastronòmica per descobrir la comarca seguint les propostes del passaport. Per cada visita es marcarà una casella amb un segell, i en completar-ne 5 de diferents, s’obtindrà un lot gastronòmic de regal. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa, tal i com ha explicat David Vernet en la presentació que s’ha fet aquest matí al Celler Jané Ventura del Vendrell, és la de promoure el descobriment de la comarca als turistes facilitant-los aquest passaport on hi ha tota la informació per poder visitar i gaudir de les diferents propostes dels integrants de Terra i Taula. “Quant una família visiti una bodega o un restaurant, trobarà el passaport i se li facilitarà tota la informació dels altres punts que pot visitar. Però aquesta iniciativa també té un segon objectiu, el de fer redescobrir la comarca als mateixos baixpenedesencs.” 

“El Baix Penedès és una comarca amb molta diversitat, té costa, plana interior i muntanya i amb aquest passaport es pretén donar a conèixer-ho tot” ha explicat Jaume Casañas, Conseller Comarcal de Turisme que conjuntament amb la Vicepresidenta Núria Güell han posat en valor la col.laboració público-privada per tirar endavant iniciatives com aquesta que son una oportunitat per gaudir de la comarca durant tot l’any. 

De moment s’han imprès 2.000 exemplars que es distribuiran entre les oficines de turisme comarcals, ajuntaments i els membres participants. Tothom que ho vulgui, major d’edat, pot participar-hi des d’avui mateix. 

 

11/28/2022