Skip to main content
Cartell diada 2022

El Consell Comarcal del Baix Penedès commemorarà la Diada Nacional a l'Arboç enguany

El Consell Comarcal del Baix Penedès commemorarà la Diada Nacional a l'Arboç enguany

Dijous 8 de setembre de 2022. L’Arboç acollirà aquest proper cap de setmana els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Baix Penedès. El programa dels actes s’ha elaborat conjuntament amb l’ens local.

Començarà dissabte dia 10 a partir de les 20:00h a la Plaça de la Puntaire amb l’acte institucional comarcal de commemoració presidit per Joan Sans, president del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de l’Arboç. Seguidament hi haurà una actuació del quartet de corda String Garraf que farà un concert amb un repertori on no hi faltaran les peces tradicionals catalanes com la sardana de Pau Casals: Sant Martí del Canigó, El cant de la senyera, Paraules d´amor, El Cant dels Ocells entre d’altres. 

A les 21:00h a la mateixa plaça de la Puntaire actuarà el grup d’havaneres Montjuïc que ens oferirà un repertori consistent en una recopilació de cançons d’estils ben variats: havaneres antigues, gairebé desconegudes; les peces que tot aficionat a les havaneres ha de conèixer; altres de noves, de compositors actuals. I en acabar hi haurà coca i rom cremat per a tothom.

L’endemà diumenge 11 de setembre a les 12:00h del migdia a la Plaça de la Vila hi haurà audició i ballada de sardanes amb la cobla Cossetània. Des del Consell Comarcal s’anima a tothom a participar dels actes de commemoració al Baix Penedès.

 

09/08/2022