Skip to main content
Vista aèria

El Consell Comarcal del Baix Penedès celebra l'anunci d'adjudicació de la nova concessió d'IDIADA

El Consell Comarcal del Baix Penedès celebra l'anunci d'adjudicació de la nova concessió d'IDIADA i demana que es faci realitat IDIADA 2

Recorda que el Baix Penedès ha estat històricament una comarca oblidada, i l’ampliació d’Idiada pot ser un gran impuls.

 

Dijous 12 de maig de 2022. Les paraules del Conseller d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent anunciant l’adjudicació el 2023 de la nova concessió a Idiada han estat molt ben rebudes pel Consell Comarcal del Baix Penedès. Recordem que l’actual concessió es va prorrogar després que finalitzés el 2019. 

Pel president del Consell Comarcal Joan Sans,” és una molt bona notícia que esperàvem fa dies. Ara però cal seguir treballant per aconseguir l’ampliació d’Idiada amb el projecte de la mobilitat elèctrica conegut com a Idiada 2 i la reindustrialització de la comarca”. El Baix Penedès necessita inversions per reindustrialitzar-se i esdevenir un pol industrial estratègicament situat entre Barcelona i Tarragona. Projectes com aquest, ens ajudaran a reduir l’atur i crear línies d’estudi  específiques per formar professionals que puguin treballar en aquestes empreses.

El conseller, en sessió parlamentària, ha definit Idiada com una peça «fonamental de la reconversió del sector de la mobilitat» a Catalunya. Per això s'ha compromès a «iniciar la licitació i adjudicar el projecte que permeti donar continuïtat a aquesta empresa».

 

05/12/2022