Skip to main content
211018_pedals.jpeg

DESENA EDICIÓ DE LA CURSA "PEDALS DE CLIP"

La desena edició de la cursa cicloturística clàssica Pedals de Clip es celebrarà aquest cap de setmana pel Penedès

La desena edició de la cursa cicloturística clàssica Pedals de Clip, pel Baix Penedès passarà per Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès col.labora en la marxa cicloturística clàssica “Pedals de Clip” que tindrà lloc el proper cap de setmana del 23 i 24 d’octubre i que passarà per les poblacions baixpenedesenques de Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès. Aquesta és una marxa no competitiva exclusiva per bicicletes clàssiques de carretera anteriors a l’any 1987, amb Pedals de Clip (rastrales), cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre. Enguany, es celebrarà el desè aniversari després de no poder-se celebrar l’edició de 2020 a causa de les restriccions per la pandèmia.

La marxa està dividida en dues jornades, dissabte una cronoescalada i diumenge la marxa, que tindrà dues rutes, la llarga d’uns 80 quilòmetres i la curta de 49 quilòmetres, des de Sant Martí Sarroca enllaçant diversos municipis de l’Alt i el Baix Penedès, per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i trams de pistes sense asfaltar entre vinyes, masies i cellers.

10/19/2021