Skip to main content
Un moment de la festa

4a trobada d’Associacions de Gent Gran del Baix Penedès

4a trobada d’Associacions de Gent Gran del Baix Penedès

Aquest dissabte 24 de setembre s’ha realitzat la 4a trobada d’Associacions de Gent Gran del Baix Penedès al municipi de La Bisbal del Penedès, organitzada per la Comissió Executiva de la Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Penedès, pel Departament de Benestar Social del mateix consell comarcal i per l’associació de jubilats/des de La Bisbal del Penedès. Els altres municipis que han participat en aquesta trobada han estat Albinyana, Bonastre, El Montmell i Masllorenç. 

A les 11h del matí l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès i el  president del Consell Comarcal, el senyor Joan Sans, va donar la benvinguda a tots els assistents, i seguidament, es va realitzar la  visita guiada al municipi on van poder gaudir de la Ruta de les Tavernes. Per les persones amb problemes de mobilitat es va projectar un documental al Centre Municipal de Cultura. 

Després d’aquestes visites guiades, es va fer un tast de vins i es va gaudir del Ball de Gitanes de la Bisbal i dels Grallers de la Societat. Tot seguit es va portar a terme el dinar de germanor, al qual van assistir un total de 200 persones, i que va ser tot un èxit. Es va fer entrega d’un record a tots i totes les assistents i es va amenitzar l’acte amb un ball. 

La trobada va comptar amb el suport dels ajuntaments de La Bisbal del Penedès, de Bonastre, de Masllorenç, d’Albinyana, del Montmell i també del Consell Comarcal del Baix Penedès. Nombrosos voluntaris van col·laborar en la trobada. 

L’objectiu de la Comissió Executiva de la Gent Gran és seguir donant continuïtat a aquest acte, que ja fa quatre anys que es realitza de forma seguida, i que no es torni a perdre un esdeveniment que antigament s’anava repetint any rere any.

 

09/30/2022