Skip to main content
Bus escolar

S’OBRE LA CONVOCATÒRIA PER SOL·LICITAR EL TRANSPORT ESCOLAR PER AL CURS 23/24.

S’OBRE LA CONVOCATÒRIA PER SOL·LICITAR EL TRANSPORT ESCOLAR PER AL CURS 23/24.

S’ha obert el termini per sol.licitar el servei de transport escolar per al proper curs 2023 - 2024 per als alumnes d’Educació Infantil i Primària (EIPRI - transport escolar no obligatori dins de municipi, excepte Calafell i el Vendrell), d’ESO dins de mapa escolar i d’Educació Especial (transport escolar obligatori entre municipis); i d’alumnes de batxillerat, cicles formatius i d’ESO fora de mapa escolar (transport escolar no obligatori).

La presentació de sol·licituds obert des del 20 de març de 2023, s’haurà de fer telemàticament a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès, on s’hi trobarà l’enllaç per accedir al tràmit corresponent. Per accedir-hi és necessari disposar d’un sistema d’identificació digital (idCAT, idCAT mòbil, Cl@ve, etc.):

 

En el servei de transport no obligatori, el mètode d’admissió establert serà el seguiment de l’ordre dels registres d’entrada (Número Registre d’Entrada/Dia/Mes/Hora). En el cas de les línies que quedin completes es passarà a formar part d’una llista d’espera seguint l’ordre a dalt esmentat.

NO ES GARANTIRÀ LA PLAÇA A L’INICI DE CURS D’AQUELLES SOL·LICITUDS PRESENTADES POSTERIORMENT AL 31 DE JULIOL DE 2023.

Tota la informació: https://baixpenedes.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar

 

03/23/2023