Skip to main content

SESSIONS D'INFORMACIÓ I EDUCACIÓ EN MATÈRIA DE CONSUM

DESCRIPCIÓ

Tenen per finalitat promoure la formació de les persones consumidores i usuàries, així com la formació dels agents econòmics que posen en el mercat els productes i els serveis.

Per dur a terme aquestes activitats es realitzen sessions formatives amb l'objectiu d'informar sobre els drets i els deures de les persones consumidores i usuàries per tal d'evitar i prevenir les irregularitats detectades en el mercat.

COM REALITZAR EL TRÀMIT

En aquest apartat, us ajudem a iniciar la vostra tramitació amb el Consell Comarcal. Podeu optar entre dos sistemes: el tradicional o l'electrònic.

Si trieu la primera opció (sistema tradicional), trobareu formularis de sol·licitud redactats en programari lliure LibreOffice (el podeu descarregar gratuïtament clicant aquí). Una vegada seleccionat el formulari que us interessa, obriu-lo i empleneu-lo des del vostre ordinador (escrivint als espais amb el fons blanc).

Addicionalment, disposeu d'informació que us guiarà sobre el tràmit que hàgiu de fer. Una altra manera de fer-ho és obrir el formulari en PDF, cas en què l'haureu d'imprimir i omplir manualment. Si es tracta de formularis d'altres administracions, hi trobareu el corresponent enllaç d'accés.

Una vegada emplenat el full, signeu-lo i lliureu-lo al Registre d'entrada de documents del Consell (pl. del Centre, 5, 43700 El Vendrell). Us informem que el Consell Comarcal del Baix Penedès és una institució adherida al conveni de registres concertats. Per tant –si us ha de resultar més còmode– us podeu adreçar a qualsevol altre Registre de l'Administració de l'Estat, de la Generalitat de Catalunya o de l'ens local que també figuri com a adherit i presentar-hi la vostra documentació. Les oficines del Baix Penedès que hi estan adherides les trobareu clicant als arxius relacionats de sota.

Per a la segona opció (tramitació electrònica), haureu de disposar de certificat digital (CATCert, DNI electrònic, FNMT, etc.) Si encara no en teniu, al mateix Consell Comarcal us el podem tramitar.

Una vegada seleccionat l'e-tràmit que us interessa, accediu-hi, empleneu-lo i trameteu-lo al Consell des del vostre ordinador mateix. Si us cal, hi podeu trobar informació addicional que us guiarà. Aquesta mena de tramitació us dona l'opció d'anar seguint l'estat en què es troba la vostra sol·licitud.

QUI HO POT DEMANAR

Qualsevol entitat, empresa, associació, col·lectiu ciutadà del Baix Penedès.

QUAN?

Durant tot l'any.

INICIAR EL TRÀMIT PER INTERNET:

Sí.

INICIAR EL TRÀMIT PRESENCIALMENT:

Vegeu dades de contacte. És necessari concertar cita prèviament. No s'atendrà sense cita prèvia.

DOCUMENTS RELACIONATS: