Skip to main content
211026_novaweb.png

EL CONSELL COMARCAL PRESENTA LA NOVA WEB CORPORATIVA

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta la nova web corporativa

L'Àrea de Comunicació del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat avui la nova web corporativa. Un espai que vol facilitar als usuaris i la població de la Comarca l’accés a tots els serveis que ofereix el Consell Comarcal telemàticament. Després de molts mesos de treball de la mateixa àrea de comunicació i del departament de tecnologia i manteniment del Consell, la nova web corporativa és més dinàmica, adaptativa als dispositius des dels quals es consulta i fàcil de navegar. El president del Consell Comarcal Joan Sans ha valorat el nou disseny destacant que al capdavall és un aparador més de la comarca.

Alfons Ribas, Conseller comarcal de Comunicació ha valorat el salt tecnològic que representa aquest nou portal respecte a l’antiga web, facilitant la relació telemàtica del ciutadà amb el Consell Comarcal, una tendència que s’ha accelerat molt durant la pandèmia i que el Consell vol donar resposta amb aquesta web. A més, la nova web té un potencial de creixement per poder ampliar-la amb les noves necessitats que puguin anar sorgint en el futur. El nou portal, s’ha desenvolupat amb l’objectiu que els usuaris percebin l’essència de la comarca i a més els faciliti la navegació cap a d’altres administracions, Ajuntaments, Diputació, Seu electrònica...

Aprofitant la creació del nou espai, s’ha aprofitat també per crear un nou arxiu fotogràfic de tota la comarca i els seus municipis, i diferents imatges representatives del territori a nivell social, econòmic, turístic i arquitectònic.

Un nou projecte vinculat a la nova web comarcal en el que s’està treballant actualment des del Consell és la implementació d’una agenda cultural comarcal totalment actualitzada que sigui referent per a tota la població.

Podeu visitar la nova web al mateix url de l’antiga: http://www.ccbp.cat

10/26/2021