Skip to main content
Foto dels representants presents

El Consell Comarcal del Baix Penedès va participar a la manifestació de diumenge en contra de la MAT

El Consell Comarcal del Baix Penedès va participar a la manifestació de diumenge a Olèrdola en contra de la MAT

Dimarts 27 de setembre de 2022. El Consell Comarcal del Baix Penedès va donar suport aquest passat diumenge a la manifestació en contra de la MAT amb la presència del vicepresident del Consell Jaume Casañas.

En la manifestació, convocada per la plataforma No a la MAT Alt Penedès es van donar cita més d’un miler de persones a Olèrdola per manifestar-se contra la línia de molt alta tensió que es projecta entre les Terres de l'Ebre i Begues, passant pel Penedès al crit de  "NO MATabalis!".

Des del Baix Penedès, tots els alcaldes van aprovar una moció de rebuig a aquest projecte que afectaria en un tram força important 5 municipis de la comarca: l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys, Llorenç del Penedès, La Bisbal del Penedès i Masllorenç. Serien més de 40 torres de gran alçada, uns 70 metres que creuerien la comarca d’oest a est amb una gran afectació d’espai i visual.

La manifestació va comptar amb representants dels consells comarcals del Baix Llobregat i l’Alt Penedès, a més del Baix Penedès, acompanyats per diversos alcaldes de l’Alt Penedès. En acabar es va llegir la moció de rebuig que defensen els vuit consells comarcals per on transcorre el projecte de MAT.

 

09/27/2022