Turisme

[Enllaç amb la web de turisme]

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès, amb col·laboració amb el sector, pretenem posar en valor les potencialitats turístiques que la comarca pot oferir. La qualitat esdevé un objectiu en si mateix en tot el ventall de possibilitats: aspectes lúdics, culturals, paisatgístics, arquitectònics, comercials, folklòrics, gastronòmics...

La suavitat del clima del Baix Penedès, al costat de les seves platges úniques, tan aptes per a la quitxalla i el turisme familiar, se sumen a una oferta d'allotjaments rurals de primera qualitat i a tota la riquesa i l'atractiu que envolten l'enoturisme, les manifestacions de cultura tradicional i popular i l'ancestral cultura vinícola.

La voluntat del Servei de Promoció Turística és promoure el desenvolupament econòmic dels municipis de la comarca del Baix Penedès a través del sector turístic, buscant la sostenibilitat i l'equilibri entre el desenvolupament, l'ecosistema i el seu entorn. Aquest objectiu bàsic es concreta en dos aspectes principals:

  • Elaboració de material divers de divulgació i publicitat, amb la finalitat de donar a conèixer la comarca i els seus productes turístics.
  • Creació i promoció de programes que impulsin, complementin i estimulin la creació de noves línies de negoci turístic, al costat dels productes existents.