Assistència a la Gestió Local

cami bellvei santaolivaCami Bellvei - Sta. Oliva mes1

Assessorament jurídic i tècnic a ajuntaments
La Llei d'organització comarcal de Catalunya estableix que –sense perjudici de les competències que corresponen a les diputacions– a cada comarca hi ha d'haver un servei de cooperació i assistència municipal, encarregat d'assessorar els municipis que ho sol·licitin en matèria juridicoadministrativa, economicofinancera, d'obres i serveis.

 

Gestió del PUOSC
D’acord amb la normativa vigent (Decret 101/2008, de 6 de maig, pel qual s'aproven les bases d’execució del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya pel període 2008-2012, i Conveni de cooperació de 30 d’abril de 2003, que regula l’encàrrec de gestió del PUOSC i l’enquesta d’infraestructures i equipaments locals), el Consell Comarcal actua com a entitat col·laboradora de la Generalitat de Catalunya en la gestió de les subvencions. Per tant, fa el seguiment i el pagament de les obres incloses a sol·licitud dels ajuntaments i les mancomunitats de la comarca.

La normativa, les bases d'execució, la planificació i el modelatge administratiu, com també les adreces de consulta, els trobareu a la pàgina web gencat.cat.

 

Gestió del Pla de camins comarcal
El Consell Comarcal té aprovat un inventari de tots els camins de la comarca, jerarquitzats segons el seu interès i la seva capacitat d’estructurar el territori. D’acord amb el conveni marc de col·laboració i coordinació amb la Diputació de Tarragona per optimitzar la prestació del serveis municipals, el Consell Comarcal gestiona el Pla de camins comarcal.

Trobareu les bases d'execució i el modelatge administratiu clicant aquí.

 

Programes d'escoles municipals de música
El Consell Comarcal –d’acord amb el Conveni marc de col·laboració i coordinació amb la Diputació de Tarragona– gestiona l'acció de foment dirigida als ajuntaments de la comarca sobre formació musical, mitjançant el pagament de despeses de personal de les escoles municipals de música Trobareu les bases d'execució i el modelatge administratiu clicant aquí.

 

 Pla d'Assistència i suport en matèria de protecció civil del Baix Penedès PAS-PC (document homologat)

 L'art. 50 de la llei 4/1997, de protecció civil de Catalunya diu que els consells comarcals han de prestar suport, assistència i cooperació a les funicons municipalsde protecció civil. El consell comarcal te homologat per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya el PAS-PC del Baix Penedès.

 

ON TROBAREU EL SERVEI:
Secretaria: pl. del Centre, núm. 5. 43700 El Vendrell
Telèfon: 977 15 71 64
Fax: 977 15 71 81
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: de dl. a dv. de 9 a 15 h

Serveis tècnics: pl. del Centre, núm. 3. 43700 El Vendrell
Telèfon: 977 15 71 74
Fax: 977 15 71 81
Horari: dt., dc. i dj. de 9 a 15 h

Pla de Ciutadania i Immigració: pl. del Centre, núm. 3. 43700 El Vendrell
Telèfon: 977 15 71 77
Fax: 977 15 71 81
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la." target="_blank">immigració@bpenedes.altanet.org
Horari: de dl. a dv. de 9 a 14 h