Benvinguda del President

joan sansBenvinguts al web corporatiu del Consell Comarcal del Baix Penedès.
 
El Baix Penedès és una comarca atractiva per a ser visitada o per a viure. Aquí va néixer Pau Casals, músic eximi de fama internacional i ferm demòcrata. En el seu honor cada estiu celebrem el Festival Internacional de Música. Aureli M. Escarré, Apel·les Fenosa, Àngel Guimerà, Josep Cañas, Carles Barral, Marta Mata, Andreu Nin, Pep Jai o Joan Perucho són algunes de les nostres personalitats més recordades.
 
Situats entre Barcelona i Tarragona, ben comunicats per carretera i ferrocarril, al Baix Penedès hi trobareu qualitat de vida. Amb una oferta turistica i gastronòmica important, podreu gaudir de platges de gran qualitat (bandera blava de la UE) i ports esportius, de centres de talasoteràpia i SPA, practicar golf, tennis o cicloturisme, i tindreu la possibiitat d'assistir a importants representacions de la cultura tradicional popular. Al Baix Penedès hi ha una significada presència de població internacional. Aquest fet i la proximitat a Barcelona han estat causes de l'espectacular creixement de població de la comarca, que ja supera els cent mil habitants. Tothom que ens honori amb la seva visita o desitgi integrar-se a la nostra comunitat serà benvingut.
 
Us convido a utilitzar aquesta pàgina web amb la seguretat que hi trobareu informacions i serveis que us seran d'utilitat.
 
Joan Sans Freixas