Comença la matrícula als cursos de català al Baix Penedès

 

conectatalcatala 

La inscripció dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per al trimestre setembre - desembre 2016 es durà a terme fins al 21 de setembre.

El Servei Comarcal de Català del Baix Penedès ofereix cursos presencials de nivell bàsic per començar a parlar català a la Bisbal del Penedès i a l’Arboç, en conveni amb els ajuntaments respectius, a més dels cursos mitjançant la plataforma virtual Parla.cat (amb el guiatge i el suport d’un tutor, i amb sessions presencials per treballar tasques orals) del nivell Elemental (B1), Intermedi (B2) i de Suficiència (C1). Per completar l’oferta s’ofereix un curs a distància anual del nivell superior C2, l’antic nivell D.

Les persones interessades a fer un curs de català que no sàpiguen quin nivell han de fer es poden posar en contacte amb el Servei de Català per fer una prova de col·locació.

El Servei de Català del Baix Penedès està situat a les dependències del Consell Comarcal, a la pl. del Centre, 5 del Vendrell (977 15 71 75 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Per a informació presencial i proves de col·locació, cal demanar cita prèvia. També es pot accedir al web www.cpnl.cat per consultar l'oferta de cursos que millor s'adeqüi a les necessitats de cadascú i les condicions de matriculació.

Al Baix Penedès, les oficines de català de Calafell (tel. 977 699 078; a/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i el Vendrell (tel. 977 664 002; a/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) també ofereixen una àmplia oferta formativa de cursos presencials, mitjançant la modalitat combinada i complementaris.


 


Dilluns, 5 de setembre de 2016