El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta la campanya "El Consell al teu costat" per donar a conèixer la tasca que realitza i acostar-la a la ciutadania

S’han realitzat 16 entrevistes a diferents consellers en format audiovisual i es presentaran setmanalment al canal de youtube.

210720 Videos

20 de juliol de 2021. Amb l’objectiu i la voluntat de fer un exercici de transparència i acostar el Consell Comarcal del Baix Penedès a la ciutadania, i a la vegada donar a conèixer totes les seves funcions, des de la Conselleria Comarcal de Comunicació s’ha creat la campanya “El Consell al teu costat”. En total s’han realitzat 16 entrevistes als consellers comarcals, on cada un d’ells explica en primera persona quines son les tasques que realitza la l’Àrea de la qual n’és el responsable i en què es tradueix aquestes funcions al municipi. Son vídeos de caire desenfadat i s’han gravat en els diferents municipis de cada conseller per donar un aire de proximitat i ensenyar diferents espais de la comarca.

 

Alfons Ribas, conseller comarcal de comunicació ha explicat la voluntat de mostrar la tasca de cada conselleria comarcal, explicada pel propi conseller, en format audiovisual en un vídeo d’uns 5 minuts de duració. “Des de la conselleria de comunicació, que es va crear en aquest mandat, vam detectar de seguida un gran desconeixement per part de la ciutadania sobre les funcions que realitza al Consell, que son moltes i d’una gran importància en tots els Ajuntaments i administracions locals; transport escolar, residus, enginyers, serveis socials…”

 

Joan Sans, president del consell ha destacat aquest projecte com un dels objectius d’aquest mandat en referència a la transparència, conjuntament amb la nova web que s’està preparant.

 

Lourdes Meroño, editora dels vídeos ha agraït la possibilitat de realitzar totes aquestes entrevistes que han significat una gran experiència d’aprenentatge i de coneixença personal molt enriquidora. També ha explicat unes quantes anècdotes que han tingut lloc durant els rodatges, com l’aparició d’un gat durant l’entrevista al conseller comarcal de protecció animal Dani Caballero que podrem veure. 

 

Els vídeos es penjaran al canal de youtube del Consell Comarcal del Baix Penedès setmanalment. https://www.youtube.com/channel/UCeEPIi8U9ILuqAd_nRUczlQ