Nous ajuts extraordinaris treballadors afectats per ERTOs i fixos discontinus

210629 AjutsCCBPEl Consell Comarcal del Baix Penedès us informa que el Departament d'Empresa i treball ha obert el tràmit d'inscripció prèvia de l'ajut extraordinari adreçat a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19 i a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària.

La presentació del formulari d'inscripció prèvia és condició necessària per a poder percebre l'ajut extraordinari, sempre que es compleixin els requisits establerts. La relació per ordre d'entrada en la inscripció prèvia no atorga preferència en l'atorgament de l'ajut.

El formulari d'inscripció prèvia es pot presentar des de les 9.00 hores del dia 5 de juliol de 2021 i fins a les 15.00 hores del dia 15 de juliol de 2021.

Per més informació consultar el següent enllaç: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/ajuts-extraordinaris-per-al-manteniment-de-lactivitat-economica-enfront-la-covid-19-2021-  o el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=904867 .

 

2021 eractivaciook