L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès ofereix als ajuntaments i entitats de la comarca tot de contactes de talleristes comarcals

210426 talleristesDes de l’Oficina Jove del Baix Penedès s’ofereix als ajuntaments i entitats de la comarca tot de contactes de talleristes comarcals per a realitzar i donar suport a les seves activitats. 

Aquesta borsa té un doble objectiu: 

- Donar suport als ajuntaments i les entitats en les seves activitats juvenils.

 

- Promocionar l'ocupació de joves artistes, creadors/es i artesans/es. 

 

Hi ha la voluntat que aquesta Borsa estigui viva i que, per tant, es puguin afegir els i les talleristes que ho desitgin en qualsevol moment. 

Tots els tallers que s'ofereixen, estan distribuïts en els següents àmbits: 

- Arts plàstiques 

- Arts escèniques 

- Desenvolupament personal 

- Emancipació 

- Informàtica 

- Lúdic 

- Música

Per altra banda, tot i que el contacte i la contractació de talleristes per part d'ajuntaments i entitats és directe, es demana que facin una valoració de cada activitat contractada a partir d'aquesta borsa, de manera que es pugui fer un seguiment i una avaluació acurada i útil. 

L’Oficina Jove del Baix Penedès també actua com a mediador en cas que sorgeixi alguna situació que calgui resoldre entre el/la tallerista contractat/da i l’ajuntament o entitat contractadora. 

Trobareu la llista sencera al següent enllaç: https://oficinajovebaixpenedes.files.wordpress.com/2021/04/borsa-de-talleristes-bp21.pdf

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina Jove del Baix Penedès: 

Carrer Àngel Guimerà, 17 43700 El Vendrell 

977157157 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

www.oficinajovebaixpenedes.wordpress.com