Reunió político-tècnica de l’oficina Jove Baix Penedès per valorar l’afectació de la Covid-19 en les polítiques de joventut de la comarca

Tots els regidors/es van acordar prorrogar el conveni de Jove Baix Penedès per l’any 2021

15 de novembre de 2020.

201112 NOV2020JovEl passat 4 de novembre es va realitzar una reunió amb els i les representants tècnics/ques i polítics/ques dels municipis que formen part del projecte Jove Baix Penedès convocada pel Conseller Comarcal de Joventut, Marc Palau per valorar les afectacions que està tenint la pandèmia de la Covid-19 en les polítiques de joventut.  

El Conseller va agrair l’esforç de tots i totes per continuar fent polítiques de joventut amb la nova  realitat que ha provocat la pandèmia del Covid-19  i, en la mesura del possible continuar amb les activitats previstes realitzar durant aquest any. El Conseller Comarcal va destacar la importància de fer comarca i treballar conjuntament amb xarxa les polítiques de joventut, compartint experiències i recursos per adequar-se a la nova realitat. 

De la reunió en va sortir el compromís per continuar i potenciar les polítiques de joventut, com per exemple les formacions en format virtual, l’aposta per la generació de contingut informatiu, vídeos tutorials, xerrades virtuals, projectes creatius, consultes en els àmbits de treball, salut, educació... amb la voluntat de crear recursos per tal d’empoderar als i les joves amb tota la informació que pugui ser del seu interès i els i les ajudi amb la seva emancipació.  

Finalment, tots els regidors/es van acordar prorrogar el conveni Jove Baix Penedès per l’any 2021 i, durant el primer semestre de l’any vinent, iniciar un treball conjunt per tal de redactar un nou conveni, revisant els continguts i les aportacions econòmiques dels diferents ens que en formen part.