L'Oficina Jove, a l'Espai de l'Estudiant

espai jove 

 

L'oficina jove del Baix Penedès, juntament amb la resta d'oficines joves de la demarcació (oficina jove del Tarragonès, oficina jove del Baix Camp, oficina jove de l'Alt Camp, oficina jove del Priorat i oficina jove de la Conca de Barberà) ha participat a la dinovena edició de l'Espai de l'Estudiant, a Valls, durant aquest dijous 14 i divendres 15.

 

L'estand mostrava la tasca de totes aquestes oficines joves i ha comptat amb el suport de la Direcció General de Joventut. Els assistents a l'espai han pogut realitzar jocs i un taller de xapes per fer difusió de tots els serveis que ofereixen les oficines joves.

 

L’Espai de l’Estudiant és el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, una fira anual que se celebra a Valls i que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una idea de descentralització -atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques de Tarragona- i d’optimització d’esforços –un ambient menys massificat permet, per una banda, identificar millor els centres formatius per part dels alumnes i per l’altra millorar les condicions en què els informadors realitzen la seva tasca. 

Dilluns, 18 de març de 2019