El Consell Comarcal es reuneix amb la consellera d'Empresa

 IMG 20190103 WA0018

Avui dijous la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, i el vicepresident, Joan Sans, s'han reunit a Barcelona amb la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, per explicar-li de primera mà la constitució del grup de treball que ha de vetllar per a la promoció d'activitats i projectes estratègics a la comarca. Aquest grup, format a finals d'aquest any passat, té sobre la taula l'important projecte del Logis Penedès i la implantació d'Applus Idiada.

Per aquest motiu, la reunió amb la consellera 'ha estat molt productiva', ja que 's'està avançant des de molts departaments de la Generalitat en aquest gran projecte, del qual se'n podrà aportar més detalls properament', tal i com ha avançat la presidenta del Consell Comarcal.

Tant la consellera com des del Consell Comarcal s'ha coincidit en què és primordial la necessitat d'avançar de forma coordinada per als projectes que han de generar competitivitat, ocupació i connectivitat. Per això, la línia en què s'està treballant és la d'apostar per la implantació d’empreses amb valor afegit i per un vessant docent que lligui amb el projecte de la Regió del Coneixement Catalunya Sud, impulsada per la URV, i la Diputació de Tarragona.

 

 

 

Divendres, 4 de gener de 2019