S'impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics

grup treball

Aquest passat dimarts 4 de desembre ha tingut lloc una reunió d'alcaldes al Consell Comarcal del Baix Penedès, amb la finalitat de tirar endavant una iniciativa que, de nou, actuï amb la unitat que s'ha aconseguit al llarg d'aquests darrers anys.

 

A proposta de la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, es crearà un Grup de Treball de Projectes Estratègics de la comarca. La finalitat d'aquest grup és aconseguir una acció unitària davant els reptes de futur que la comarca té plantejats, sobretot d'aquells que suposin un benefici per a tots els municipis i es considerin estratègics. D'aquesta manera es vol aconseguir el consens polític i territorial que demostrin la nostra voluntat d'encarar, tots a una, tant la planificació com l'estratègia de la comarca. En el grup de treball s'hi integraran, a més a més, representants de les institucions supracomarcals (Vegueria i Diputació de Tarragona) per sumar i aprofitar les oportunitats de la comarca i el seu paper geoestratègic, així com en la regió del coneixement de la Catalunya Sud.

 

Segons Eva M. Serramià, 'aquesta actuació conjunta ja ens ha donat els seus fruits amb la Xarxa d'Ocupació comarcal i l'aconseguiment de subvencions. Aquest ha estat un objectiu prioritari de l'actual mandat, que ha esdevingut un model d'èxit'. Serramià afegeix que desitjaria que el model iniciat 'posi les bases per al desenvolupament futur'.

 

 

 

Dimecres, 5 de desembre de 2018